Beccu

Vardag

söndag 26 oktober 2008

höstlov.



  • Trots denna mörka höstkväll kan jag känna glädjen sprida sig i kroppen av förväntan, förväntan och längtan hur denna höst kommer att sluta, ett lyckligt eller sorligt slut. Jag hoppas på att det kommer blir lyckligt, för det är jag värd, det vet jag.

  • Idag är det söndag, jag satt precis och tänkte på vad jag skulle ha på mig imorgon till skolan då jag kom på att det är höstlov. Känns jätteskönt att ta det lungt men endå lite segt. Menar att jag har ju precis kommit in i "skol-livet". har nästan varit i skolan att dagar nu. Eller iallafall försökt så gott jag kan, och det är ju det som räknas. känner mig stolt. Med tanke på det, så sitter jag ju faktiskt och skriver i min "skolblogg" på en söndag? bara det! fast jag hade tänkt att göra om denna bloggen lite mer till "vardag , skoldag , liv." Så att alla i klassen lär känna mig lite bättre och framförallt Lärarna, så dom kan veta hur jag tänkter om saker och ting.

  • Sen så satt jag mig förut och läste Camillas blogg, hehe den är najs väntar på fler ord!

  • Med tanke på tankar så finns den en grej som jag tycker är rätt ball. Att tänkta någonting och sen kunna formulera om tankarna till ord. och sen formulera orden till bokstäver, och sen forlmulera bokstäverna till meningar, och sen formulera meningarna till verklighet.

  • Och till dom som är intresserade så har jag sett Romeo and juliet idag, så vacker!. kände mig rörd efter filmen, jag kunde verkligen leva mig in i rollen som juliet. Den var så stark blev väldigt rörd, kärleken emellan dom var så stark att dom lät ingenting komma emellan. Så skulle man finna kärleken men det är bara en abstrakt tanke.

  • Jag är lite arg idag, jag har lyssnat på beatles hela dagen. Och det som gör mig arg är att dom inte gör någonting tillsammans längre, jag blir arg på mig själv att jag tar deras musik så personligt, att jag inte tror någon annan tänker det samma. Säker 100 som gör det. i will turn back time!!! ;( förut var ju nästan all musik så mycket bättren än vad den nya är nu. typ Queen , Beatles, Johnny cash, Elvis. Alla domdära schöna typerna! Finns inte några som du längre. inte någon, eller några...

  • Jag har aldrig förstått mig på människor som tycker det är skönt att vara sjävla, eller skönt att sitta hemma en hel helg utan att vara med någon eller göra någonting. Men nu kan jag verkligen sympatisera med dom som tycker det är skönt!
  • Nu ska jag lägga mig för att kolla på filmen "pretty women" , för den har man ju inte sätt minst 100 gånger, jorå! men lika bra som alltid.;)

    • Dagens tumme upp: Haft lung och ro
      Dagens tumme ned: inte hittat filmen "gröna stekta tomater"
      Dagens låt: The Beatles - hey jude "som vanligt.