Beccu

Vardag

tisdag 28 oktober 2008

godkväll!

Godkväll!
Idag har jag målat min gaderob, inte enfärgat. Jag har alltså målat en stor målning på en kvinna i bikini. och skrivit W.A.M.T. över den. Det står för mina bästa vänners namn. Jag är själv jätte nöjd. Blev hur coolt som helst. Jag trodde mamma skulle bli jätte förbannad och det blev hon oxå, Före hon hade sett den. När jag visade henne blev hon helt plötsligt shockad, hon tyckte att det vad jätte ball. "Its art, baby".

Okej , jag har magkatarr
Vanliga symptom kommer här
Smärta eller obehagskänsla i magtrakten
Halsbränna
Reflux- sura uppstötningar
Tidig mättnadskänsla vid måltid
Hungersug
Illamående
Känsla av orolig.

Jag har läst detdära, och jag har precis allt förutom "sura uppstötningar". Och jag har så ont i magen på nätterna och till och från på dagarna , så jag har lust att mörda någon rakt ut sagt. Det gör så sjukt ont. Och känsla av oro? Jag tror faktiskt att det är för att mamma ska in för att operera hjärtat. Hon har något fel med hjärtklaffarna eller vad det nu heter. Det är en ganska så allvarlig operation, tror jag. Så min kropp oroar sig nog för det. Insåg inte det då. Men nu gör jag det. Och det är väldigt jobbigt, för att magen gör så himlans ont. Jag brukar klara av mycket smärta och så, Men dethära det är det värsta jag har varit med om. Det gör tillochmed ondaren än när jag var tvungen att operera blindtarmen. Det är knas. Men jag tänkter posetivt det blir snart bra.

Så imorgon åker mamma in till sjukhuset. Så då blir jag ensam hemma med Wendan och antagligen Malllii och han vågar umgås med två jobbiga fjortisar ^ men, vi lovade att inte äta upp honom. Sen kommer nog min baby oxå ^ hoppas jag ;) . Annars så träffar jag han när Mimikry kommer till göteborg. Då blir det kalas! Jag & W har inga speciella planer. Bara vara hemma och laga någon god mat och se på film, kanske ta några promenader, Och kanske fota lite? har saknat det efter några lugna dagar. Och till min trogna läsare "camilla" så har jag bestämt vad jag vill forska lite om i skolan. Jorden! lite allt möjligt. Det intresserar mig väldigt mycket faktiskt. Blir nog lika intressant för dig att läsa det sen ;). Ska ta den tiden jag behöver till det, för jag vill ha ett strålande arbete, och känna mig nöjd efteråt!
Och trots att klockan är 00:54 så är jag inte trött, har sovit lite på dagen. Så jag hade faktiskt tänkt att städa undan lite i mitt rum. Så det slipper bli min första tanke imorgon när jag vaknar. Eller det kommer iofursig bli wendy, eftersom hon kommer och väcker mig och mamma imorgon klockan 9-10. Strålande att jag har dig! Så nu är det dags för ett litet röj. Måste berätta en sak innan *fniss*. Jag var ju bara tvungen att gå in på "Blondinbella" Den människan är en sån människa som jag absolut inte tål. Ogillar nästan inga människor men hon! Hon är bara för mycket. Och sen när hon berättade vad hon skulle göra idag. Då skulle hon "Gå till affären och hämta ut sin KANIN-PÄLS som hon har köpt" det var det värsta jag har läst på länge. Synd om människan!.
Ne nu ska jag städa!

Kram & Puss mina änglar!