Beccu

Vardag

torsdag 18 september 2008

Matte ?

Heej!
helt otroligt är detta, men jag har pluggat matte idag. hemma , självmant! helt otroligt. Känner mig stolt. Och har börjar nu fatta detdära med procent och allt sånt. så det känns hur bra som helst. Så Patrik , du ska få en liten komplimang här. Tack för att du inte låter mig ge upp, när jag blir som tröttast! för isåfall hade jag aldrig klarat dethära.
Och sen så har jag haft en jättebra skoldag. Det är ändå ganska roligt att plugga när man kommer igång, och när man verkligen förstår! för det är nog något som kan hindra, när man inte förstår riktigt.

Onsdag

Camilla , hoppas du är nöjd ;)

Jag kom till skolan cirka 9:30 på morgonen. Dagen började då med att vi åt frukost tillsammans, Mackor och juice, det var gott. Efter frukosten så började jag arbeta med ett svenska arbete, det var rätt okej med tråkigt. Och sen när det blev klart då var det en liten rast och då gjorde jag inget speciellt. Och sen fortsatte jag med lite engelska det är väldigt roligt. Sen så var det äntligen slöjd efter en lång längtan, när jag sitter där känner jag verkligen att jag är på rätt ställe, det är så otroligt roligt med slöjd. det som är roligast är nog att man får göra vad man vill, och uppfinna vad man vill.Sen har jag kommit på att jag faktiskt passar in med alla i gruppen, alla är speciella på deras sätt. och dom har sina dåliga och bra sidor precis som jag. det roligaste i skolan är nog när man sitter och håller på med musik, det är det största intresse. Nu ska jag snart jobba matte, det är inte något jag ser fram emot sådära jätte mycket, men det är bara för att matte är inte direkt det som jag älskar. :)
Tänkte lägga in lite foton som jag tog i tisdags som jag tog.

Denhära tog jag i en blom-buske när vi var ute och gick i lindome.
Den är oxå favoriten!











detta är en stenmur. väligt fint.